Shopping i PolenDet är lätt att bli shoppingfrälst i Polen. Det här är ett land det verkligen är värt att göra en shoppingresa till. Resan hit tar varken lång tid eller är dyr, och sedan är shoppingen i Polen med svenska mått mätt riktigt, riktigt prisvärd. Här kan man göra fynd även när det gäller större kvalitetsvaror. Med tanke på att Polen också är ett EU-land, gör att det är lätt att importera även dyrare produkter till Sverige.

I Polen byggs det frenetiskt upp nya varuhus överallt, inte minst i hamn- och storstäder såsom Warszawa och Gdansk. Det har nämligen blivit riktigt populärt att kombinera en semester i Polen med en köporgie! Det finns till och med företag som specialiserar sig på guidade rundresor för olika typer av shopping, och som hjälper till med frakten hem.

Och det är all typ av shopping som lockar. Här kan man till exempel hitta kvalitetsvaror av inredningar, badrum, kök, möbler och kaminer. Här kan man också spendera sin semester och genomföra större tandingrepp, till bara bråkdelen av kostnaden i Sverige.

Eller så kan man gå till något av alla de spa och hälsocenter som lockar med billiga priser och bra kvalitet. Shopping i Polen är en mångsidig upplevelse. Här erbjuds det mesta och flera av de olika hälsocentrena har en mångårig och stolt tradition av massage, bubbelbad, lermasker, manikyr och allt vad det nu kan vara man vill kunna njuta av efter en lång shoppingdag.

Vad gäller mer vanlig shopping, såsom kläder, elektronik, m.m. är utbudet numera enormt och det går att botanisera i timtals i de enorma varuhusen. Här finns de stora märkeskedjornas varor, här finns smink, inredningsdetaljer och inte minst elektronik. Här finns också vitvaror av alla de slag till, för en svensk, helt oslagbara priser.

Priserna i Polen ligger mellan 30 – 60% lägre än i Sverige. Det är lätt att räkna ut att en resa till Polen kan löna sig, i reda pengar räknat. De vanligaste betalkorten tas gärna emot i varuhusen och öppettiderna är generösa.Sverige
Sverige för turister

Svenska städer
Stockholm
Malmö
Göteborg

Danmark
Danmark

Danska städer
Köpenhamn

Norge
Norge
Shopping i Norge
Norska klimatet

Norska städer
Oslo
Bergen

Tyskland
Tyskland
Klimatet i Tyskland
Shopping i Tyskland

Tyska städer
Berlin
Hamburg
Dortmund
Hannover
Köln
Munchen
Dusseldorf

Polen
Polen
Klimatet i Polen
Handla i Polen

Polska städer
Warszawa
Gdansk

Frankrike
Frankrike
Klimatet i Frankrike
Shopping i Frankrike

Franska städer
Nice
Paris
Lyon
St Tropez
Marseille

Spanien
Spanien
Spanska klimatet
Shopping i Spanien
Mat i Spanien

Spanska städer
Alicante
Barcelona
Madrid
Ibiza
Lanzarote
Valencia
Mallorca
Tenerife
Magaluf på Mallorca
Malaga

Italien
Italien
Shopping i Italien
Klimatet i Italien

Italienska städer
Rom
Florens
Milano
Pisa
Sicilien
Turin
Venedig
Palermo
Trieste

Grekland
Grekland
Om Grekland
Klimatet i Grekland

Grekiska städer
Chania stad
Agia Marina
Pefkos
Faliraki
Bali
Kallithea
Petra
Hersonissos
lindos,rhodos
Aghios
Molivos
Kato Stalos
Nidri
Agios Nikitas
Skiathos
Parga
Aten
Thessaloniki

Grekiska öar
Rhodos
Kos
Kalymnos
Skopelos
Symi
Samos
Tilos
Karpathos